Valentino Rossi

Campió del món de Moto GP

«Gallina vella fa bon caldo»

Casey Stoner
DUCATI
«Després de la temporada que hem tingut no puc demanar res més»
«En les tres últimes curses he tornat a estar a prop de la perfecció. Tornar i aconseguir resultats com aquest ha estat fantàstic»
Dani Pedrosa
HONDA
«Estic molt content perquè és el primer podi sobre mullat de la meva carrera. Fa anys que treballo molt aquest aspecte i finalment ha arribat un resultat satisfactori»
«Rossi m'ha pressionat quan ha caigut Dovizioso, però jo he mantingut el meu ritme i això m'ha permès acabar segon»
Jorge Lorenzo
YAMAHA
«Ho he intentat fins al final, però realment Valentino ha estat el millor de l'any, el més ràpid en la majoria de les curses i el vencedor just»
«Només necessito un punt a València per assegurar-me el subcampionat, i aquest és el meu objectiu»

La dita no és exclusiva del refranyer català, com va fer saber ahir Valentino Rossi: «Ho he celebrat amb un ou que tenia un nou dibuixat perquè a Itàlia diem que les gallines fan millor caldo quan són velles. Sóc com un poll vell –ja tinc 30 anys–, però encara he estat capaç de posar un altre ou. El novè.» Tot un avís per als seus rivals més joves, que veuen com el millor pilot de la història no està disposat a abandonar el seu tron.

L'italià va comentar les sensacions de tornar a ser el millor de la graella: «És gran tornar a ser campió del món. Estic molt orgullós per haver-ho aconseguit nou vegades.» Atent com pocs, no es va estalviar els agraïments a la gent que l'envolta: «Vull donar les gràcies a tot l'equip. A Furusawa-san, Davide Brivio, Lin Jarvis, Jeremy... A tots! La temporada ha estat molt dura perquè Lorenzo ha pressionat molt i m'ha fet conèixer nous límits.» I va continuar els seus elogis cap al mallorquí: «He tingut grans adversaris tota la temporada i al final Lorenzo ha estat molt a prop meu. Hem protagonitzat alguns desafiaments al límit, és un rival fantàstic i també el vull felicitar.»

També va parlar de la cursa d'ahir, que va qualificar de complicada per la pluja: «Prepares a la perfecció una cursa en sec i, a pocs minuts de l'inici comença a ploure. Ens hem vist obligats a sortir de la pista sense una aposta a punt real per córrer sobre mullat. També per aquest motiu el resultat d'avui és molt bo.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.