El Alcanar goleja en un gran partit l'Aldeana

L'Alcanar va golejar en un partit que va ser força igualat fins que va arribar el primer gol, el moment que va consolidar el joc dels locals i que va tancar totes les línies als seus adversaris. L'Aldeana, encara que ho van intentar, no va poder donar resposta al joc dels locals. L'Alcanar va tenir un gran encert de cara a gol i va desenvolupar el seu millor joc en la primera part. En el segon temps els de casa es van relaxar una mica, encara que en cap moment no van perdre el seu estil de joc, basat sobretot en una defensa gairebé perfecta al llarg dels noranta minuts.

ALCANAR-ALDEANA 5-0

ALCANAR: Rodri, Jan, Genís, Jordi (César), Iván Romeu, Saul (Paolo), Otman, Alberto (Santi), Trinquet (Floro), Toni i Óscar (Alfonso).

ALDEANA: .Norbert, Elies (Albert), Fidel (Gabi), Sergio, Rayo, Meca, Rafel, Òscar (Rombau), Sergi, Miró i David

GOLS: 1-0 (20') Iván. 2-0 (40') Óscar. 3-0 (45') Alberto, de penal. 4-0 (60') Óscar. 5-0 (80') César.

ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: Óscar; Elies, Rafel i Rombau. T.V.: Toni (50'); Sergi (59').