L'Espluga de Francolí

Alternatives. Si la jornada no acaba amb el cistell gaire ple, almenys els tastarem al restaurant. És el pensament de molts boletaires afeccionats, que cada cap de setmana recorren a milers les serralades i muntanyes del prelitoral, Prepirineu i Pirineu. Algunes zones han desenvolupat productes turístics competitius, hi hagi o no bolets. Fa onze anys, a Berga els restauradors van ser pioners a oferir un menú a base de bolets. Fins a mitjans de novembre es poden degustar multitud de plats, tradicionals i moderns. Hi participen 22 restaurants, amb menús que van des dels 20 als 70 euros. EUDALD PICAS

Poc bolet al cistell i la caixa, justa

El 80% del personal de Cunicarn és femení. A la foto, un grup d'operàries envasa peces de conill.  L'ECONÒMIC

Cunicarn vol portar els guanys del seu lideratge a les granges

La Festa de la Verema ofereix una llarga mostra de vins i productes del camp de tota la comarca.  AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

A trepitjar raïms!

Alumnes de l'escola municipal de música de l'Eixample, en una imatge d'arxiu. ORIOL DURAN

Les noves retallades d'Educació encenen els ajuntaments

A la Font Baixa, a la tarda sols ragen tres o quatre de les disset canelles. E. MAGRE

El poble assedegat

comunicació

La Ruta del Cister a la TV italiana

l'espluga de francolí

Homenatge avui a Jordi Francolí amb el ‘Riubombori'

L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Guia per impulsar l'economia rural

Una de les fotos de l'exposició mostra el desmuntatge de la imatge del lloc que ocupa a l'ermita. RAMON GUASCH
L'Espluga de Francolí

De l'ermita al poble