Administracions

administracions

Arbúcies presenta un ERO que afecta 13 treballadors públics

Són set acomiadats menys dels previstos a l'inici i durant el juliol es negociarà

L'Ajuntament d'Arbúcies ja ha presentat l'expedient de regulació d'ocupació sobre tretze membres de la seva plantilla de treballadors municipals. Ho va fer a final de juny, segons van confirmar ahir fonts de la negociació. Al final es preveuen set acomiadaments menys dels que es van dir en un principi. La setmana passada es va fer la primera reunió entre consistori i comitè d'empresa. Unes negociacions que s'allargaran durant tot el mes de juliol.

Pere Garriga, alcalde d'Arbúcies, es va mostrar ahir prudent i no va voler fer declaracions per no interferir en la negociació. Es va limitar a afirmar: “Hem de treballar en positiu per trobar solucions pel bé d'Arbúcies.” Des del comitè d'empresa també es van mostrar prudents: “No fem cap valoració, esperem el resultat final”, va explicar Quim Ribera, el seu president, que va apel·lar a la “bona fe” amb la qual han d'actuar les dues parts “per poder arribar a un acord”. Ribera espera que aquest procés sigui “el menys traumàtic possible”. Demà es farà la segona reunió entre les dues parts. L'Ajuntament ha donat tot el mes de juliol de marge per negociar amb el comitè d'empresa. A l'Ajuntament d'Arbúcies hi treballen 97 persones. Si prospera aquest ERO, la plantilla quedarà formada per 84 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.