Comunicació

Llamazares demanarà la “normalització” de TV3 al País Valencià

Demà dimarts es debat la presa en consideració de la ILP “Televisió Sense Fronteres”

El diputat d'Esquerra Unida al Congrés, Gaspar Llamazares, demanarà demà dimarts en el debat sobre la presa en consideració de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Televisió Sense Fronteres la “normalització de TV3 al País Valencià”.

Per la seua banda, el diputat a les Corts Valencianes de la mateixa formació, Lluís Torró, ha instat el president de la Generalitat, Alberto Fabra, que retire “les sancions absolutament antidemocràtiques contra Acció Cultural (ACPV), l'objectiu de les quals és enfonsar aquesta entitat per l'obsessió anticatalanista de la dreta valenciana”.

Torró ha recordat que la ILP “ha hagut de superar enormes dificultats” i que, malgrat tot, ha aconseguit un recolzament de 651.650 signatures. “Això fa palés l'enorme suport popular que hi ha contra la limitació dela llibertat d'expressió i d'informació”, ha destacat el diputat valencià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.