Comunicació

Es presenta el llibre que mostra la trama valenciana del Cas Gürtel

El periodista Sergi Castillo ha estat capaç d'elaborar un complet informe sobre aquesta organització encarregada d'espoliar l'Administració valenciana en benefici propi

El llibre, que es troba a la venda des del passat 14 d'octubre, es presenta oficialment el dimarts 22 d'aquest mes al Col·legi Major Rector Pesset de València.

Aquesta publicació, compta amb pèls i senyals el complex entramat Gürtel. Des dels vestits de Camps, fins al pallasso infantil d'Anna Mato, passant pels milers de milions d'euros espoliats o furtats.

Però a més d'això, fa unes pinzellades ben clares i definides sobre el Cas Nóos, Brugal, Terra Mítica, Emarsa, Over Marketing, Fabra, Cooperació i Taroncher.

“Tierra de saqueo” treu a la llum les investigacions realitzades a vora 100 dirigents del Partit Popular i mostra centenars de connexions on apareixen noms com Camps, Correa, Bigotes, Zaplana, Fabra, Aznar, Urdangarín, Bárcenas o Agag, implicats amb milions d'euros defraudats.

Els vestits de Camps

Tot començà, segons relata el periodista encarregat de fer la investigació, ambv els tres vestits regalats al president Camps i sota aquest fet, s'ha destapat una immensa xarxa preparada per tal de saquejar milers de milions d'euros de l'Administració Valenciana, sota el pretext de projectes faraònics bastits per l'arquitecte Calatrava i els grans fastos de la Copa Amèrica i la Fórmula 1.

Sergi Castillo relata amb agilitat i rigor periodístic, com Francisco Camps, ha passat de ser el puntal de Mariano Rajoy a ser repudiat pel seu propi partit.

El que s'hi relata i publica, és la crònica de la caiguda d'un règim que va enlluernar el món abans de convertir-se en el cas de corrupció política més indignant de l'actualitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.