Comunicació

Surt publicat el darrer número de la revista infantil “Camacuc”

Les 32 pàgines d'aquesta edició en format de còmic, arriba a interessar els més joves de la casa amb històries contades en valencià i sota aquesta perspectiva des de fa més de 260 números

A la clàssica secció de “la Barraqueta de la Ciència” se li afigen un munt d'històries dibuixades en format de còmic, que provoquen el gaudi i desperten la imaginació dels més joves de la casa.

Des de fa 24 anys que Joan Escrivà, Toni Cabo, Pere Amorós, NatxoCíscar, Mª José García, Vicent Dolz i Marc Llorens, malden per bastir aquest còmic que procura arribar puntualment als domicilis dels subscriptors cada cert temps.

Sense ajudes institucionals valencianes, “Camacuc” s'esforça per omplir l'espai del còmic en valencià a base d'imaginació i amb el suport dels subscriptors, l'editorial Denes, l'Eixam, i un pessic econòmic procedent de la Diputació de Barcelona i la Generalitat catalana.

El còmic valencià, recull també narracions procedents de l'alumnat de Primària d'algunes escoles valencianes i publica “De tot arreu” notícies ben diverses del conjunt del territori de parla catalana, recomanacions, espais divulgatius sobre animals i energia alternativa i passatemps.

Les històries de Boro, Moro i Puromoro, Cap Indi, Pasqualet i companyia, la Formiga número 13, els contes de l'oncle Pere, Nicasi Blai, el Mirall de Leo, Gremialet i Pinko, configuren aquest número de tardor que tot just ara, arriba a les més prestigioses llibreries i als domicils del cos de subscriptors..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.