Comunicació

‘Polseres vermelles' guanya l'Emmy Kids International

La producció catalana creada per Albert Espinosa obté el guardó com a millor sèrie internacional destinada a un públic infantil

La sèrie de TV3 és la més adaptada: des de la cadena italiana RAI a la versió que Spielberg ha fet per als EUA

La producció de TV3 Polseres vermelles ha guanyat l'Emmy Kids International en la categoria de millor sèrie, guardó que premia programes televisius de fora dels Estats Units destinats a un públic infantil.

La producció catalana competia als Emmy Kids International amb altres sèries d'Austràlia i el Brasil. L'any 2013 va obtenir el premi Ondas a millor sèrie de televisió.

Estrenada a TV3 l'any 2011, i després de dues temporades a Catalunya, el 17 de setembre del 2014, la cadena nord-americana Fox va emetre com a una de les grans apostes de ficció de la temporada, Red Band Society, produïda per Steven Spielberg

El primer país, però, on es va adaptar la sèrie d'Albert Espinosa i Pau Freixas va ser Itàlia. La cadena pública RAI 1 va estrenar al gener de l'any passat els Braccialetti rossi amb un gran èxit d'audiència, ja que l'han vista 7,2 milions d'italians, un 25,9% de quota. I aquest 2015, s'ha d'estrenar la versió russoucraïnesa.

Polseres vermelles s'ha vist també en la versió original doblada als canals espanyols Antena 3, Neox i TNT, i a països com Finlàndia, França, Suècia, l'Argentina i els Estats Units també en espanyol.

El seu creador, Albert Espinosa, ha dit que té intenció de fer nous capítols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia