Salut

CatSalut fixa un mes per al nou concurs de l'ABS d'Alcover

Mentre l'Ajuntament d'Alcover manifestava la seva satisfacció per la suspensió del concurs de l'ABS Alt Camp Oest, i enmig de certa pugna entre el PSC i ERC per atribuir-se el mèrit d'haver forçat la mesura, el govern ha anunciat que abans d'un mes estarà enllestit un altre concurs. “El servei ha de sortir a concurs i no es pot deixar sense adjudicar”, deia en declaracions a La Xarxa el director del CatSalut, Josep Maria Padrosa.

Segons el responsable del CatSalut, en el nou concurs “es modificarà una clàusula per incloure el requeriment de l'experiència en gestió d'atenció primària”, com demanen les actuals empreses gestores que van presentar recurs contra la posada a licitació i tal com s'estableix a la moció aprovada al Parlament el 27 de novembre. “En tot cas, si aquesta clàusula hagués existit el 1990, quan es van fer els primers concursos, moltes entitats que ara gestionen equips d'atenció primària no s'haurien pogut presentar perquè llavors no tenien cap experiència”, conclou Padrosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia