Educació

Barcelonès

Gràcia podria inaugurar l'escola Univers el 2016

Abans del 2016, res de res. Malgrat que la construcció de la nova escola Univers, una peça clau per arrodonir la xarxa d'equipaments educatius del districte de Gràcia de Barcelona, ja acumula un retard considerable, caldrà esperar un mínim de quatre anys per veure-la inaugurada. Així ho va expressar ahir el regidor d'Educació, Gerard Ardanuy, a una representació de l'associació de pares i alumnes del centre, a qui també va anunciar que estan negociant amb el govern català perquè el projecte per fer l'escola s'incorpori en el pròxim pressupost de la Generalitat, que ara tot just s'està cuinant.

El nou edifici s'ha d'alçar en un solar del carrer Bailèn que l'Ajuntament de Barcelona va adquirir el 2009 per 15 milions. En espera que s'enllesteixin unes obres que ni tan sols s'han iniciat, el centenar d'alumnes del centre estudien des de fa tres anys en uns barracons situats a la plaça del Poble Romaní. A causa de la precarietat d'aquestes instal·lacions, i com a solució transitòria, Ardanuy proposa un trasllat a les dependències de l'escola Sant Josep. Els pares, però, no ho veuen clar i anuncien mobilitzacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.