Educació

Mataró

La Generalitat vol unificar el Coromines i l'Angeleta Ferrer

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ho anuncia responent a una pregunta de la CUP al Parlament i l'alcalde de Mataró demana una rectificació

La resposta a una pregunta presentada per la CUP al Parlament ha confirmat les intencions de la Generalitat amb dues de les escoles públiques del centre de Mataró, l'Angeleta Ferrer i Joan Coromines. Segons l'anunci fet per la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, la voluntat és integrar en un únic centre les dues escoles, tenint en compte que s'ha de construir en un futur l'edifici al carrer Lepanto on s'ha de traslladar l'Anxaneta.

L'alcalde ha mostrat la seva sorpresa davant la publicació al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya de la resposta donada per la consellera Irene Rigau. En la resposta, la consellera assegura que el 6 de febrer, en una reunió entre el director general de Centres Públics i l'alcalde, es va acordar que la rehabilitació de l'antiga fàbrica de paper Can Fàbregas era la solució més adient per ubicar la nova escola Angeleta Ferrer, i que “es proposa un centre de dues línies per integrar, també, l'escola Joan Coromines”. L'alcalde assegura que en les reunions mantingudes amb la consellera s'ha parlat de diferents possibilitats per al futur edifici però cap sense concretar ja que s'ha de consensuar amb les comunitats educatives. La fusió de les dues escoles era una de les propostes, així com allotjar una línia de primària i una línia de secundària. Joan Mora atribueix a “un lapsus que no hauria d'haver passat” la resposta de la consellera, i ha anunciat que demanarà una rectificació per escrit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.