Educació

Universitat

La UdG debat en un congrés la didàctica de les ciències

Fins dijous, uns set- cents especialistes de tretze països prenen part en les sessions

Dues facultats de la Universitat de Girona (UdG), la de Turisme i Lletres, i la d'Educació i Psicologia, són la seu des d'ahir i fins dijous del novè congrés internacional sobre investigació en didàctica de les ciències, amb la participació de 700 professionals provinents de 13 països de l'àrea llatinoamericana. El congrés s'organitza cada quatre anys.

Segons informa la UdG, amb el congrés, que inclourà quatre conferències plenàries i tres taules rodones, es vol reforçar la voluntat d'implicació de la didàctica de les ciències. En les aportacions científiques s'analitzaran els reptes que la societat del coneixement presenta en el sistema educatiu, en el perfil competencial del professorat i en les competències que l'alumnat ha d'adquirir.

El congrés és una iniciativa de la revista Enseñanza de las Ciencias, i l'organització és a càrrec de la UAB, amb el suport del departament de didàctiques específiques i de l'Institut de Recerca Educativa de la UdG. La inauguració va tenir lloc ahir al matí a l'Auditori.

LA XIFRA

14
investigadors
de prestigi mundial té el congrés. S'hi presentaran 681 comunicacions inclourà 19 simpòsiums.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.