Societat

salut

La lluita contra l'esclerosi múltiple ja té un ‘lip dub'

Artur Mas s'estrena al ‘Mulla't' com a president

El personal de l'Hospital Dos de Maig aprofita per protestar

La campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple, que des del 1994 mobilitza milers de persones en la lluita contra aquesta malaltia, enguany s'ha apuntat a la moda del lip dub, el vídeo gravat en un únic pla i seqüència en què un grup de persones se sincronitzen al ritme de la música. Polítics i famosos de diversos àmbits van participar ahir al migdia en l'enregistrament del lip dub mentre sonava la cançó del Mulla't. L'escenari va ser la piscina del DIR Diagonal, a Barcelona, un dels 614 complexos esportius que a Catalunya van recaptar diners per l'esclerosi múltiple.

Un veterà del Mulla't, Artur Mas, ahir hi va participar per primera cop com a president de la Generalitat. Mas s'havia banyat en com a cap de l'oposició o de conseller en cap. Altres polítics habituals de la convocatòria van ser Marina Geli, màxima autoritat en les últimes edicions com a consellera de Salut, Xavier Trias –també d'estrena com a alcalde de Barcelona–, així com Jordi Portabella o Alberto Fernández Díaz. Entre els molts famosos, van “mullar-se” els actors Joel Joan i Lloll Bertran, també uns habituals del bany solidari.

Tant el president Mas com el conseller de Salut, Boi Ruiz, van haver de fer front a la protesta que a fora de la piscina van fer un grup de treballadors de l'hospital Dos de Maig, contra el seu tancament. Mas va qualificar la manifestació de “poc oportuna” i va assegurar que seran reubicats en altres serveis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.