Societat

Puig afirma que les escoles podran obrir aquest dilluns amb normalitat

El conseller d'Interior diu que les baixes temperatures ja han tocat fons però avisa fins dimarts estaran per sota dels valors habituals

Afirma que es mantindran les mesures preventives fins dijous

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha assegurat que aquest dilluns les escoles podran obrir amb normalitat després que dijous i divendres passat es van haver de tancar alguns centres escolars a causa de l'onada de fred siberià. Puig ha assenyalat en declaracions aquest diumenge a L'entrevista de Catalunya Informació que el fred i les baixes temperatures ja han tocat fons i s'aniran recuperant lentament, però ha avisat que aquest diumenge i fins dimarts els termòmetres se situaran per sota dels valors habituals.

El conseller ha avançat que es mantindran tots les mesures preventives fins al proper dijous, dia en que podrien retornar les nevades.

Puig ha destacat que “segurament” aquest hivern del 2012 passarà a la “història” com un dels hiverns més freds a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.