Societat

societat

Contes infantils per a la cohesió social, a Salt

La biblioteca Massagran presentarà els dissabtes de maig i juny, a partir de demà i fins al 9 de juny, un cicle d'activitats titulat Cont-Actes amb la finalitat de treballar la cohesió social a través de la literatura infantil. Dins el cicle, músics i persones vinculades a entitats i associacions del municipi treballaran amb els nens contes de Catalunya, Llatinoamèrica, Àfrica i Àsia. Cont-Actes l'impulsa l'obra social de La Caixa i el desenvolupa l'entitat el Casal dels Infants amb l'objectiu de fomentar la cohesió i crear vincles entre la ciutadania a partir d'activitats infantils obertes, tot implicant les famílies en els processos socioeducatius dels més petits.

La clausura se celebrarà a la plaça dels Colors, el 16 de juny, moment en què es donaran a conèixer les cançons que els diferents músics hauran treballat en el marc del cicle. La intenció és convertir la plaça en un espai de trobada infantil, amb tallers creatius que completaran el treball narratiu i musical. Amb el material generat s'editarà una documentació que recollirà tot el procés i que servirà de complement pedagògic per a les escoles del municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.