Societat

CONVIVÈNCIA

Mostren en una festa l'orgull de ser de Salt

Una vintena d'entitats es troben al parc de la Monar

Tallers i dinar en la cloenda de l'‘Ens veiem a baix!'

Una vintena d'entitats van mostrar ahir amb una festa al parc de la Monar l'orgull dels seus integrants de ser de Salt. L'Obra Social La Caixa i l'associació Casal dels Infants, amb el suport de veïns i entitats del poble i la col·laboració de l'Ajuntament, van preparar tallers i un dinar conjunt a partir de les dotze del migdia com a cloenda d'uns mesos d'activitats organitzades sota el lema Ens veiem a baix!

La jornada d'ahir tenia el lema Jo sóc Salt per demostrar l'orgull de pertànyer a la vila saltenca. “Aquesta última activitat reivindica amb orgull la consciència ciutadana de Salt. Totes les entitats treballen cada dia per la convivència i l'objectiu és trobar-nos i compartir una estona de festa”, deia el cap de projectes del Casal dels Infants de Salt, Ferran López. El Banc del Temps, Safareig Teatre, Senecat, CODENAF i el Club d'Escacs Salt i Girona van ser algunes de les associacions que eren ahir al parc saltenc.

Ahir, diferents carpes representaven les habitacions d'una casa. Hi va haver teatre, pintura de palets en el taller garatge de Jaume Llunell, que va tenir èxit entre els més petits, i a la tarda un taller de percussió corporal.

Salt és un dels disset llocs de l'Estat inclosos en el projecte d'intervenció comunitària intercultural (ICI) de l'Obra Social La Caixa. En les activitats de l'Ens veiem a baix!, hi ha hagut un hort urbà comunitari, activitats de salut i també hi haurà contes a la biblioteca Massagran.

L'acte demostra que en l'espai públic la gent vol entendre's i conviure
Ferran López
cap de projectes de l'associació Casal dels infants de salt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.