Societat

Anul·lada una multa pel #novullpagar

La plataforma Prou Peatges anuncia a les xarxes socials l'arxivament per primera vegada d'una denúncia per infringir l'article 153 del codi de circulació

El govern defensa que aquesta norma permet sancionar els conductors que passen els peatges sense pagar

La plataforma Prou Peatges ha anunciat aquest dilluns a les xarxes socials l'arxivament per primera vegada d'una sanció trànsit per negar-se a pagar el peatge.

En concret, la denúncia havia estat emesa el passat 27 d'abril per infringir l'article 153 del codi de circulació, sobre els senyals de restricció de pas. Aquesta norma determina la prohibició de passar sense aturar-se fins haver complert la prescripció que estableix el senyal, ja sigui un control de duanes, de policia, un peatge o altres. El govern defensa que aquest article permet sancionar quan no s'obeeix el pagament d'un peatge.

En aquest cas però, el Servei Català de Trànsit ha resolt deixar sense efecte i arxivar la denúncia.

La plataforma antipeatges destaca el paper de l'assistència jurídica unitària en el primer arxivament d'una denúncia en el marc de la campanya #novullpagar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.