Societat

successos

Un empresari de Reus, sospitós a Bangla Desh

Mayor tenia la seva fàbrica a l'edifici esfondrat, on ja hi ha més de 370 morts

La policia de Bangla Desh ha dictat ordre de crida i cerca d'un empresari radicat a Reus, David Mayor, que es troba en parador desconegut, per la seva suposada vinculació amb l'esfondrament d'un edifici de la localitat de Dacca on ja s'han comptabilitzat més de 370 morts. Segons informacions locals, Mayor és el director general de Phantom-Tac, una societat mercantil que està domiciliada al passeig Prim de la capital del Baix Camp, però que tenia una fàbrica tèxtil en una de les plantes de l'immoble sinistrat. De fet, un dels socis locals de l'empresari reusenc ja ha estat detingut per les autoritats de Bangla Desh juntament amb almenys sis persones més. A tots ells se'ls acusa d'ignorar l'existència de les esquerdes que van aparèixer fa pocs dies a l'edifici, de vuit plantes, i d'obligar els seus empleats a acudir a treballar tot i el risc de tragèdia.

Ahir també es va arrestar el propietari de l'immoble sinistrat, vinculat amb el partit del govern del país, en el moment que intentava fugir cap a l'Índia. A hores d'ara, els esforços dels equips es concentren a intentar localitzar més supervivents –ahir s'en van trobar quatre– enmig del drama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.