Societat

Ferran Adrià i els millors cuiners catalans capten més de 100.000 euros per al Casal dels Infants

Els primeres espases de la gastronomia catalana participen en un acte que per primera vegada ha barrejat l'humor, l'espectacle i la cuina

Joan Roca ha estat rebut amb un passadís a l'estil futbolístic pel seu nomenament com a millor cuiner del món

Ferran Adrià i els millors cuiners del país han participat a l'Auditori de Barcelona en un espectacle solidari a favor del 'Casal dels Infants'. Adrià, que ha liderat la convocatòria sota la iniciativa La Fàbrica del Menjar Solidari' ha donat les gràcies als participants i al públic i els ha anunciat la recaptació de 110.000 euros que aniran a parar íntegrament al Casal dels Infants. Entre els cuiners que han col·laborat destaquen Carles Gaig, Cristian Escribà, Carme Ruscadella, Mey Hoffmann, Nando Jubany, Albert Adrià, Tito Colomines, Albert Enric i Joan Roca, del Celler de Can Roca que ha estat rebut amb un passadís organitzat per tots els cuiners pel seu nomenament com a millor cuiner del món.

Ferran Adrià ha donat les gràcies als organitzadors, als cuiners i amics i al públic en general per la seva participació en aquest espectacle que s'emmarca en una iniciativa del projecte de Ferran Adrià 'La Fàbrica del Menjar Solidari que ha servit per recaptar recursos pel Casal dels Infants.

L'acte que s'ha celebrat aquest diumenge a l'Auditori de Barcelona té el seu antecedent amb la Tapa solidària que es va fer fa dos anys. Ara, ha explicat Adrià, la “tapa solidària” s'ha convertit en una iniciativa de més dimensió per ajudar a la labor social que desenvolupa el Casal dels Infants.

En la seva primera intervenció, el cuiner del Bulli ha assenyat que per primera vegada al món s'organitza un acte que barreja l'humor, l'espectacle i la cuina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.