Societat

El doble de nens als casals de la Fundació Verge Blanca de Lleida

Cent cinquanta nens i nenes d'entre quatre i dotze anys en situació de risc social han participat aquest any en els casals d'estiu de la Fundació Verge Blanca de Lleida. Aquesta xifra representa el doble del nombre d'infants atesos l'any passat entre els mesos de juliol i setembre, segons va informar ahir el president d'aquesta fundació, que depèn del Col·legi Episcopal, Laureano Sánchez. Segons el president, els casals no han detectat casos de malnutrició infantil tot i que sí que, segons va dir ahir, han tractat amb infants “amb mancances de determinats aliments”.

Ahir el conseller de Salut, Boi Ruiz, va reiterar que a Catalunya no existeixen casos de malnutrició infantil derivats de la situació socioeconòmica de les famílies per la crisi, i va descartar que es dugui a terme cap mesura “excepcional” per abordar aquest tema. Ruiz va desvirtuar l'informe del síndic de greuges, Rafael Ribó, que alertava de 50.000 casos de malnutrició infantil. Amb tot, Ruiz va dir que el govern “estarà alerta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.