Societat

successos

La “casa dels horrors” del pederasta de Castelldans

L'educador social de Castelldans (Garrigues) detingut el passat mes de juliol acusat d'haver abusat de 14 menors i de possessió de material pornogràfic infantil havia construït una mena de “casa dels horrors” a la tercera planta de l'habitatge on vivia “on van passar moltes coses que mai haurien d'haver succeït”. Així ho va explicar ahir l'advocat de tres de les víctimes, Francesc Sapena, una vegada aixecat el secret del sumari. Sapena va donar alguns detalls escabrosos de com actuava el suposat pederasta, que treballava d'educador social i que en el moment de ser detingut convivia amb tres adolescents de 12,15 i 17 anys.

Segons Sapena, l'home, de 47 anys i solter, va arribar a abusar d'algunes de les seves víctimes entre vuit i deu anys. Per això va manifestar la seva indignació i alarma pel fet que ningú de l'administració detectés el que estava fent a la casa en qualsevol de les inspeccions rutinàries que fan a les persones que tutelen menors.

Benestar Social, que està investigant el cas, va reiterar ahir la seva voluntat de personar-se com a acusació particular en la causa i va insistir que es tracta d'un “cas aïllat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.