Societat

Concert dels Manaies de Sant Daniel per Càritas, demà a Salt

Els Manaies de Sant Daniel han organitzat per demà a la nit a La Mirona de Salt un concert solidari que té com a objectiu recaptar fons per a Càritas Interparroquial de Girona. El concert començarà a les nou del vespre i té com a principal protagonista musical el grup gironí de soul The Pepper Pots, que està en plena gira de presentació del seu disc més conscienciat: We must fight (Hem de lluitar). El cartell del concert es completa amb dues joves formacions gironines, que obriran la nit: el grup de jazz Counting Off i The Funk Boss Brothers. Les entrades tenen un preu de deu euros i es poden comprar als centres cívics del Barri Vell, Pla de Palau i Santa Eugènia, la llibreria 22, Stein, Càritas, la llibreria diocesana, Discos Coll i el web de La Mirona, així com també demà a la nit a la taquilla de la sala saltenca.

Els diners que es recaptin en aquest concert es destinaran a finançar el servei d'acollida i acompanyament a les persones i el servei d'atenció educativa de Càritas Interparroquial de Girona. En funció de l'èxit del concert, els Manaies de Sant Daniel es plantejaran repetir la iniciativa anualment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.