Societat

Setze històries per a un món millor

Es vol sensibilitzar les companyies de la necessitat i els avantatges de la inserció de persones en risc d'exclusió

Recull setze casos d'inserció

En el marc de la celebració dels 50 anys de Càritas Diocesana de Girona es va inaugurar, aquest dimecres, a l'estació de Renfe de la ciutat, l'exposició Retrats d'inserció, un procés d'esperança, que recull l'experiència de setze persones que es troben en diferents moments del procés d'inserció, seguint un pla de treball individual elaborat per l'entitat. Són setze històries d'èxit amb un important component d'esperança per a totes aquelles persones que no veuen la llum al final del túnel.

L'exposició, obra del fotògraf professional David Salcedo, està composta per tretze fotografies. Cada imatge va acompanyada d'un petit text que resumeix el cas de cada protagonista. La mostra es pot visitar fins al 24 de juny a l'estació de tren de Girona, i del 25 de juny al 2 de juliol, a l'estació d'alta velocitat de Figueres, gràcies a la cessió d'espais d'Adif. A partir del setembre iniciarà un recorregut pel territori gironí que començarà per l'Espai Gironès de Salt. La finalitat d'aquesta exposició és donar a conèixer l'acció social de Càritas i conscienciar la ciutadania de la difícil situació en què es troben les persones afectades per la crisi a l'hora d'accedir a un lloc de treball que els permeti viure amb dignitat. L'exposició vol mostrar aquesta realitat i sensibilitzar les empreses de la necessitat i els avantatges de la inserció de persones en risc d'exclusió. De les 1.043 persones que van participar el 2013 en els programes laborals de Càritas, gairebé un 80% van millorar en algunes de les seves competències d'accés al mercat laboral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia