Societat

salut

Caramels solidaris amb Sant Joan de Déu

La institució busca finançament per acabar el nou hospital de dia

Les 3.200 oficines de farmàcia de Catalunya s'han sumat a una campanya solidària que pretén recollir diners per finançar les obres de construcció del nou hospital de dia del Sant Joan de Déu. Els establiments oferiran a partir de dijous vinent unes capsetes de caramels, al preu de 2,5 euros, i els beneficis de la venda es destinaran al finançament de les obres, que necessiten 600.000 euros per poder enllestir-se.

El nou hospital permetrà donar tractament a les malalties greus sense necessitat d'ingressar els pacients. La instal·lació es construirà ambientada en un bosc i, per aquest motiu, la campanya de recollida de diners que va començar ahir va consistir en una festa en què es va construir “l'arbre dels petits valents”. Els assistents a la festa, que es va fe als jardins del Palau Robert, van poder comprar fulles que es penjaven a l'arbre. Els caramels que ara es vendran són els fruits d'aquest arbre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia