Societat

La cursa del carrer Nou, amb Càritas

S'afegeix una caminada solidària a la mítica prova popular, i un euro de cada inscripció es destinarà a programes infantils

La 36a edició de la cursa del carrer Nou de Girona reforça el seu tarannà solidari i s'alia amb Càritas. En la presentació, ahir, de la cursa, que es farà el diumenge 19 d'octubre, es va desvelar que, a banda de les curses de 5 i 10 quilòmetres i de les infantils, s'hi afegeix una caminada solidària d'1,6 quilòmetres. La inscripció a aquesta caminada tindrà un cost de cinc euros, i un d'aquests euros es destinarà al finançament dels programes destinats a infants i joves que promou Càritas; Girona Centre i Fotoinstant hi aportaran mil euros més.

Aquest aspecte solidari queda palès en el lema que s'ha escollit aquest any: Corre, atura la probresa. El responsable de Fotoinstant, Olivier Domanico, va destacar que “s'ha escollit un recorregut curt, cèntric i fàcil amb l'objectiu que molts ciutadans s'hi inscriguin i contribueixin a la finalitat solidària. El president de Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer, es va mostrar satisfet “pel caràcter solidari de la cursa d'aquest any” d'una prova que es va iniciar el 1979. El director de Càritas, Ramon Barnera, va agrair la iniciativa “no només pels recursos, sinó perquè és una oportunitat de sensibilització”. El president del GEiEG, Francesc Cayuela, es va mostrar satisfet de col·laborar “en una prova arrelada entre els gironins i tan solidària”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.