Societat

La Fundació Rosa Oriol recull 200.000 euros

La campanya solidària Tots contra la pobresa infantil, impulsada per la Fundació Rosa Oriol i amb la col·laboració de l'Obra Social La Caixa, ha recollit 200.000 euros.

Els beneficis s'han destinat a deu entitats socials que treballen per la superació de la pobresa infantil, la majoria de les quals participen en el programa Caixa Proinfància, dirigit a famílies amb nens de 0 a 16 anys en situacions vulnerables. El programa ha facilitat ajuda a 56.875 menors de les principals ciutats de l'Estat espanyol durant el 2014.

Després d'aquesta primera etapa, comença una nova fase amb l'ajuda de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i les penyes del FC Barcelona amb l'objectiu de continuar conscienciant la població sobre la situació de risc d'exclusió social en la qual es troben un de cada quatre nens espanyols.

Els beneficis que s'aconsegueixin d'aquesta segona fase aniran destinats a deu entitats socials més, que treballin en programes contra la pobresa infantil.

L'acte que es va fer ahir per presentar la segona fase i per entregar els 200.000 euros va tenir la presència de Rosa Tous, presidenta de la Fundació Rosa Oriol, i Sor Lucía Caram, responsable de la fundació.

Van recordar que col·laborar amb la iniciativa es pot fer a través del portal web, la comunitat de Facebook i de Twitter, o comprant el llibre Tú ahorras, ganamos todos!, de la Fundació Rosa Oriol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia