Societat

Una avaria ja reparada causa retards de mitja hora a totes les línies de Rodalies i Regionals

La incidència en el sistema de control de trànsit a l'Estació de França de Barcelona s'ha detectat a cap a les 7h i s'ha resolt a les 9h

Una avaria en el sistema de control de trànsit de l'Estació de França de Barcelona que ja ha estat reparada causa retards d'uns 30 minuts des de primeres hores d'aquest matí en totes les línies de Rodalies i en els trens regionals.

Tècnics d'Adif han reparat l'avaria poc abans de les 09.00, encara que a aquestes hores es mantenen els retards acumulats a totes les línies, segons ha informat la companyia.

El problema, una fallada en el sistema de control del tràfic de trens, s'ha detectat poc abans de les 7h i ha afectat 17 línies.

Segons fonts d'Adif, a les 08.50 hores s'ha solucionat la incidència, encara que tècnics de la companyia continuen supervisant el sistema per detectar possibles fallades i comprovar el seu bon funcionament.

Segons Renfe, hi ha retards de fins a mitja hora a les línies R1, R11, R14, R13, R15, RG1, R16, R12, RT2, R2 Sud, R7, R3, R2 Nord, R4, R1, R2 i R8.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia