Societat

L'Escola Pia Mataró no desdobla matemàtiques i només les imparteix en castellà

Aquest centre escola no imparteix finalment l'assignatura en les dues llengües tal com havia anunciat

SCC es va queixar perquè considerava que d'aquesta manera no es complia el requeriment del TSJC

L'Escola Pia de Mataró ha decidit impartir des d'aquest dimarts l'assignatura de Matemàtiques només en castellà per als dos grups-classe afectats per l'acte del TSJC que la va instar a fixar un 25 % de castellà a les classes dels dos fills d'una família de l'escola que ho havia demanat.

Inicialment, aquest centre escolar va informar a la seva pàgina web que, des d'avui i fins a final de curs, l'assignatura de matemàtiques es desdoblaria i s'ensenyaria en català i castellà per donar compliment a l'acte judicial, cosa que havia generat una queixa de Societat Civil Catalana que considerava que així no es complia el requeriment judicial.

Finalment, aquesta tarda l'escola ha informat a través del seu web que “la mesura cautelar dictada pel Tribunal de Justícia de Catalunya s'ha començat a aplicar avui” i ha especificat que “l'assignatura de matemàtiques s'impartirà en llengua castellana per a tots els alumnes dels dos grups classe afectats, tal com determina l'acte del tribunal”.

“L'escola ha començat a aplicar aquesta mesura malgrat que no és compartida per l'ideari de l'Escola Pia de Catalunya”, segons ha especificat l'escola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia