Successos

successos

Un menor agredeix el revisor d'un tren a Girona

Un revisor de la Renfe va ser agredit, ahir, a l'estació de Girona, per un noi menor d'edat que no duia bitllet. Els fets es van produir pels volts de les sis de la tarda en un tren mitja distància que cobreix el trajecte entre Portbou i Barcelona i que en aquell moment es dirigia cap a la capital catalana. El treballador de la Renfe es va dirigir al noi demanant-li el bitllet, però el menor no el duia i es va encarar amb el revisor. Amb una actitud agressiva, el jove li va prendre l'aparell electrònic de generar bitllets i li va encastar a la cara. De resultes dels fets, l'home va patir ferides al nas amb sagnat. Quan el comboi va parar a l'estació de Girona, el menor va aprofitar per fugir corrent del lloc dels fets. Immediatament, es va donar l'avís als Mossos d'Esquadra, que van muntar un dispositiu de recerca de l'agressor. Al cap de molt poca estona, una patrulla de paisà va localitzar, a la zona del Maristes, l'individu, que continuava corrent.

El jove, de 16 anys i de nacionalitat guineana, va ser identificat per la policia, que van tramitar la pertinent denúncia per una falta de lesions, per posteriorment traslladar-la a fiscalia de menors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.