Successos

L'incendi de la Marina, perimetrat

Els veïns desallotjats ja han pogut tornar als seus habitatges

Un vehicle de la Unitat Militar d'Emergències ha patit un accident i dos dels seus tripulants es troben ferits lleus

L'incendi declarat ahir dijous en la Vall d'Ebo (Marina) està perimetrat i els veïns desallotjats han pogut tornar a les seues cases, segons ha assegurat el conseller de Governació i Justícia, Luis Santamaría, que s'ha traslladat al post de comandament avançat de Pego per assisitr a una reunió a fi de conéixer l'evolució de l'incendi. Els desallotjats eren una trentena de famílies residents en la zona de Verdales, ja en el terme de Pego.

Santamaría ha assegurat a més que dins dels treballs d'extinció del foc, en els quals col·labora la Unitat Militar d'Emergències (UME), s'ha registrat un accident d'un vehicle en el qual han resultat ferits lleus dos militars, que es troben en l'hospital de Dénia.

Dels tres focus de l'incendi s'està treballant “amb major intensitat” en el sud-oest, en la zona del barranc de l'Infern, segons informa el Centre de Coordinació d'Emergències en el seu compte de Twitter.

El conseller ha apel·lat a la responsabilitat dels ciutadans davant una jornada en la qual es mantenen el nivell 3 de preemergencia per risc màxim d'incendis forestals. En les tasques d'extinció participen des d'aquest divendres deu mitjans aeris i 300 efectius terrestres, que s'han incorporat aquest matí.

Santamaría ha agraït l'“enorme esforç” que estan realitzant els mitjans de prevenció i extinció en la lluita contra el foc. En relació amb aquest incendi, la principal línia d'investigació del qual apunta a una crema descontrolada de restolls, aquest dijous va quedar en llibertat amb càrrecs una persona d'avançada edat que va ser detinguda per la seua presumpta relació amb els fets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia