Montagut (CDC) assumirà la regidoria d'Urbanisme al nou govern local de Salou

Marc Montagut, el número dos de CiU a Salou en les darreres eleccions municipals i únic edil de la federació que va donar suport a la moció de censura de dimarts passat, assumirà finalment la cartera d'Urbanisme, tal com va apuntar ahir aquest diari. Fonts municipals de l'Ajuntament de Salou van confirmar que l'edil, que també serà el primer tinent d'alcalde, tindrà delegada aquesta responsabilitat dins del govern format també per FUPS i PP i liderat per Pere Granados. La resta del cartipàs, que ahir es va acabar de definir, està previst que es faci públic aquest matí.

Vot clau

El vot de Montagut va ser clau per a l'aprovació de la moció de censura que aquesta setmana ha posat fi al govern de PSC, CiU i RDS, i del qual va formar part fins fa dues setmanes com a regidor de Turisme i Comerç. Montagut, però, va abandonar l'executiu seguint les ordres de la direcció nacional de CDC, que va pactar amb FUPS el suport a la moció de censura a canvi de la unió d'ambdues forces en les eleccions de l'any 2011. Malgrat que té el suport de la cúpula del seu partit, des de dilluns passat Montagut és considerat regidor no adscrit al consistori salouenc.

EL PROTAGONISTA

Marc Montagut
número dos de ciu a salou
Serà regidor d'Urbanisme i primer tinent d'alcalde al nou govern municipal de Salou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.