Política

El president de la Generalitat rep Clotilde Ripoull i apadrina la seva entrada a CDC

Després de constituir el grup d'oposició municipal CDC Centristes Catalans a Perpinyà, amb Jordi Vera, l'exdirigent del Modem a la Catalunya del Nord s'ha trobat aquest dilluns amb Artur Mas a Barcelona

Clotilde Ripoull ha estat rebuda pel president de la Generalitat Artur Mas dilluns al matí per concretar l'entrada a CDC de la consellera municipal d'oposició a Perpinyà. En el darrer ple municipal, Ripoull va abandonar el grup Union pour Perpignan, constituït per centristes i socialistes dissidents, per constituir amb Jordi Vera, de CDC, el nou grup CDC-Centristes Catalans.

Artur Mas apadrina personalment Clotilde Ripoull per entrar a Convergència Democràtica de Catalunya. Ripoull ja havia anunciat la seva intenció de “constituir un nou espai centrista a Catalunya Nord” després d'anunciar que abandonava la militància al Modem francès de François Bayrou.

L'entrada de Ripoull i altres exmilitants del Modem a CDC de Catalunya Nord serà oficialitzada divendres, 11 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.