Política

Fabra obri les portes a les empreses descontentes amb el procés sobiranista a Catalunya

El president de la Generalitat valenciana qualifica la declaració com “un greu error”

Assegura que no ajudarà a millorar la situació econòmica i assenyala que es tracta “d'una cortina de fum per a desviar l'atenció”

Es posa al servei d'Espanya per eixir de la crisi

El president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, ha convidat les empreses que vegen “manca d'estabilitat política a Catalunya” que miren el País Valencià com “una oportunitat”. Fabra s'ha expressat d'aquesta manera durant l'acte d'inauguració del Fòrum Tribuna Mediterrània de Nueva Economia celebrat aquest dijous.

El president valencià ha qualificat la declaració sobiranista del Parlament com “un greu error” perquè no ajudarà a millorar la situació econòmica i ha assenyalat que es tracta “d'una cortina de fum per desviar l'atenció”. Fabra ha posat l'èmfasi en el fet que al País Valencià s'ha canviat la legislació que afavoreix la creació d'empreses, “per oferir respostes vinguen d'on vinguen”.

“Jo alce el braç i dic, ací està la Comunitat Valenciana”, ha dit el president del Consell, que ha defés que el seu govern ha treballat “per posar en valor aquelles persones que vulguen emprendre”. En aquest sentit, Fabra ha afegit que totes les persones o empreses que vulguen seguir exercint amb ambició el caràcter emprenedor “han de saber que l'únic que ens preocupa és la generació d'ocupació i tirar avant aquest territori i ajudar que també ho faça Espanya”. Alberto Fabra també ha considerat que Catalunya comet “una greu errada” perquè “no ha sabut entendre el que els seus ciutadans volien, que és resoldre el problema econòmic i crear ocupació”. En aquest sentit, ha criticat el procés sobiranista, que ha qualificat de “cortina de fum per a desviar l'atenció del que és l'obsessió dels ciutadans, que són les polítiques de creació d'ocupació”, ha reiterat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.