Política

Fabra vol que signe ràpidament l'alternança amb Catalunya per a la Fórmula 1

El president de la Generalitat assegura que ha mantingut contactes amb Artur Mas respecte a la qüestió

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha dit que desitja que “en breu” es puga signar l'acord que permeta que en els anys senars siga el circuit català de Montmeló el que aculla el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, i en els parells el celebre València.

Fabra ha recordat que l'any passat va comunicar al patró de l'automobilisme, Bernie Ecclestone, les dificultats del País Valencià per a mantindre el compromís de celebrar el campionat fins al 2014 si no es buscaven fórmules que permeteren “abaratir el cost” a les arques públiques.

Segons ha relatat Fabra, es va plantejar junt amb Catalunya la possibilitat d'alternar el campionat entre el circuit de Montmeló i l'urbà de València, de manera que la seu catalana l'assumisca els anys parells i la valenciana els senars.

“Hem estat treballant perquè això siga una realitat”, ha indicat Fabra, que diu haver establit contactes recents amb aquesta finalitat amb el president de la Generalitat, Artur Mas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.