Política

Política

El PSC reclama que es prioritzi l'ocupació a Girona

L'equip de govern respon a les crítiques i defensa les polítiques endegades

El grup del PSC a Girona reclama al govern municipal de CiU que “prioritzi les polítiques d'ocupació”, i l'acusa d'incomplir els acords assolits, com ara el pla d'ocupació juvenil i la creació de l'agència de promoció econòmica.

La portaveu del PSC, Pia Bosch, va recordar que més de 8.000 gironins no tenen feina i, per això, considera que “en una situació excepcional cal una resposta també excepcional”. Els socialistes creuen que hauria de ser “la màxima prioritat”. “Veiem més gesticulació i polítiques d'aparador que acció eficaç”, afirma Bosch, que retreu que encara no s'hagi implementat el pla d'ocupació juvenil acordat pel govern i que no s'hagi creat l'agència de promoció econòmica. El regidor Xavier Amores lamenta “la paràlisi per l'anàlisi” i reivindica el paper que exercia el consell econòmic i social.

Resposta del govern

El govern de CiU va respondre a les crítiques del PSC anunciant la creació d'un perfil de Twitter, @ocupació_gi, que servirà per difondre les mesures per promoure l'ocupació. El govern defensa que prioritza els acords entre el sector públic i el privat per millorar l'ocupabilitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.