Política

El govern del PP de Torrent retira 272 decrets d'alcaldia

L'alcaldessa Empar Folgado continua sense respondre a què anà el president Fabra el dia de la inauguració del sistema “Clicka Torrent”

Compromís per Torrent ha denunciat, davant el Ple del dia 2 de desembre, l'intent del PP de colar 272 Decrets d'Alcaldia dels quals no s'havia donat compte a l'oposició degut al dolent funcionament del sistema informàtic “Clicka Torrent”.

El portaveu de Compromís, Vicent Beguer, va demanar el torn de paraula al punt final del Ple Ordinari del dia 2 de desembre, on s'anaven a donar compte d'eixos Decrets, per a denunciar aquest fet.

Després de les preceptives consultes legals a la Secretaria del Ple, el PP va decidir acceptar la proposta de Compromís de retirar de l'ordre del dia la dació de comptes de 272 decrets, en concret des del número 2815 al 3087.

No obstant això, des de Compromís es va intentar, fins última hora abans del Ple, tindre accés als mateixos, per la qual cosa el mateix Beguer es va personar en les dependències informàtiques del sistema Clicka, però des la configuració del sistema va ser impossible obtindre'ls.

En la part final del Ple, i al torn de Precs i Preguntes, Beguer va preguntar, a la bancada de regidors populars, a què havia vingut el President Fabra a Torrent, quan al seu moment es va anunciar des d'alcaldia que el motiu de la seua visita era el d'inaugurar el nou sistema informàtic Clicka Torrent.

En paraules de Beguer, el sistema informàtic que inaugurà Fabra “està funcionant com una beta”. De fet, el propi portaveu del Partido Popular, el senyor Jorge Planells va demanar el seu torn de paraula per a expressar que inclús ell “té problemes per a signar documents” que es troben dins d'aquest sistema.

Els invents del PP de Torrent

Pere Rossell

Si hi ha algun grup polític arreu el País Valencià que munta més parafernàlia des que va obtenir la confiança d'una part (mínima) de la ciutadania, aquest el grup que sustenta l'alcaldessa heretada de la ciutat de Torrent de l'Horta.

Fabriquen un “arboretum” a un indret d'El Vedat per a major glòria i ornat d'un conegut restaurant, però després no disposen de mitjans per a mantenir-lo. Obren unes instal·lacions com a aula d ela natura i mesos després de l'acte, res més no s'ha sabut sobre elles, la seua explotació i el seu ús. Inventen uns premis per guardonar persones de reconegut prestigi i es dediquen a lliurar honors a la seua gent, a la gent coneguda i saludada pel PP local.

El president Fabra va venir a fer “un clic” a Torrent, que naixia sord i mut, com es va poder comprovar a l'acte d'inauguració des del búnquer del saló d'actes municipal, única i exclusivament per deixar entendre que ell controlava el conjunt del PP valencià i assentava bases al poble de la consellera que li fa més por.

La presència del president no té cap lectura de política transcendental. Va venir al que va venir i amb això ja està tot dit, dins d'un partit on se silencien tothora les opinions contràries a l'establishment del palau del carrer Cavallers de valència. Fabra comença a no controlar el carrer de Quart i des que va tancar RTVV, l'ombra del fos a negre el persegueix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia