Política

Plataforma de suport al PSC de Figueres

Els impulsors són independents que donen suport a Pere Casellas

“Compromesos amb Figueres” la plataforma ciutadana que dona suport al candidat del PSC de Figueres, Pere Casellas, es va presentar ahir oficialment. Entre els promotors de l'entitat hi ha persones provinents de diferents sectors, César Barrachenea especialista en gestió de l'esport, la professional del dret Montse Serra, i la ex-professora universitària i escriptora local Mònica Soler, que es defineixen com independents políticament.

Mònica Soler explica que el grup és fruit de la implicació, inquietuds i preocupació de la ciutadania civil davant les problemàtiques que afecten la ciutat i que han estat tractades en les diferents reunions de treball dutes a terme durant tot l'any passat amb Casellas. “Fruit d'aquestes reunions sistematitzades, i a efectes d'aportar propostes a la construcció de la ciutat i els seus potencials, sorgeix la vertebració del nostre manifest”, diu Soler.

La plataforma ha creat un espai web on hi ha penjat el manifest fundacional i on la gent es pot sumar a la plataforma. Una seixantena de persones van assistir a l'acte de presentació. “ Cal aconseguir el millor per Figueres i els seus ciutadans més enllà d'una mirada restringida als 4 anys de govern”, va demanar Casellas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia