Economia

Premien l'empresa Weener Plastic

El CETIG li reconeix la qualitat de la tasca en prevenció de riscos laborals

El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona (CETIG) va concedir ahir el premi de prevenció de riscos laborals –en la segona edició– a l'empresa Weener Plastic Ibérica per la qualitat de la seva tasca en la prevenció de riscos laborals a la factoria de Maçanet de la Selva. L'empresa Weener Plastic dissenya i fabrica envasos de plàstic per als mercats d'higiene i cosmètica, alimentació, productes de la llar, parafarmàcia i indústria química farmacèutica. L'acte de lliurament del premi va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Girona i hi van assistir el director dels serveis territorials del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Christian Serarols, i el degà del CETIG, Narcís Bartrina, que ho va aprofitar per demanar a la Generalitat que davant els “moments difícils dels col·legis els delegui algunes funcions”, com per exemple la “revisió i control dels projectes tècnics i treballs professionals”.

Weener Plastic va tancar el 2010 amb una facturació de 12,6 milions d'euros i té una plantilla de 60 treballadors. L'any que ve complirà vint anys a l'Estat. És filial de Weener Plastic Packaging Group, una corporació amb centres de producció a 21 països de tot el món, i dóna feina a 1.200 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.