Economia

La pressió de la PAH salva una família de Sabadell

La pressió ciutadana ha fet efecte i Ahmed Khennoussa podrà continuar vivint amb les seva dona i les seves tres filles al seu pis del barri de Torre-Romeu, a Sabadell. La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de la ciutat ha aconseguit que Unnim arribés a un principi d'acord per condonar part del seu deute i establir un lloguer social de 120 euros mensuals. Representants del banc van acceptar aquesta solució després que unes 70 persones de la PAH es van concentrar des de primera hora del matí davant de la històrica seu de Caixa Sabadell per forçar una reunió i també perquè es fessin actes de protesta en altres parts del territori.

La nit abans, els Mossos d'Esquadra havien desallotjat la vintena de membres de la plataforma que s'havien tancat en una oficina d'Unnim de Sabadell per demanar la dació en pagament per a Khennoussa i la seva família, a qui l'entitat reclamava a canvi 4.300 euros. Va ser llavors quan el portaveu de la PAH a Sabadell, Pau Llonch, va convocar concentracions a totes les oficines d'Unnim fins que el banc no accedís a reunir-se per buscar una solució.

L'ocupació de l'oficina d'Unnim va començar dijous i hi van donar suport veïns i associacions del barri, que van fer concentracions a les portes de l'entitat. En el desallotjament, la policia va identificar 21 persones però no
va detenir ningú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.