Gran angular

Tolerància zero contra la morositat que escanya la pime

“Si les factures es paguessin al dia, el PIB espanyol creixeria un 0'8%.” L'afirmació és del director general d'Empresa i Indústria de la Comissió Europea, Daniel Calleja, i la feia dilluns en una jornada del Cidob a Tarragona. L'alt càrrec europeu anunciava així la voluntat de la institució comunitària de ser “inflexible i implacable” amb la morositat que, segons va dir, és la causa del tancament “d'una de cada quatre empreses”.

A la jornada hi participaven diverses personalitats del teixit empresarial del país i es plantejava desgranar algunes claus que han de portar al creixement de l'economia. Mentre Calleja, que va destacar que l'administració espanyola “paga a 162 dies”, aplaudia el paper de les pimes, “han creat 9 de cada 10 llocs de treball”, i de l'emprenedoria, “les empreses de nova creació generen cada any 4 milions de llocs de treball a Europa”, el secretari general del Departament d'Empresa, Pere Torres, destacava que “no podem esperar que les solucions als nostres mals vinguin de fora, hem de ser actors del canvi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.