Economia

Palafrugell acollirà una jornada d'economia social

La trobada, amb vocació de ser anual, està organitzada per La Caixa i serà la tardor vinent

La sessió inaugural la impartirà l'economista Joseph Stiglitz

El director general de la Fundació La Caixa, Jaume Giró, i l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, van signar ahir un conveni de col·laboració per celebrar al recinte de Cap Roig unes jornades internacionals d'economia social. La primera edició tindrà lloc la tardor vinent, i el projecte neix amb vocació de convertir-se en una cita anual de referència.

En un entorn de debat i reflexió, les Jornades Internacionals d'Economia Social tractaran d'aprofundir en els nous models de l'economia, que prioritzen el benestar de les persones i la sostenibilitat, i donar-hi resposta.

El premi Nobel d'Economia de l'any 2001, Joseph Stiglitz, serà el conferenciant inaugural de la cita en la seva primera convocatòria. Pel que fa a la resta de sessions, que tindran lloc durant dos dies, hi seran presents referents acadèmics i professionals de rellevància internacional. Per a l'organització de les jornades es compta amb un comitè assessor que està format per economistes i professionals de prestigi, com ara Jaume Gil Aluja, Teresa García-Milà, Ramon Adell, Higini Clotas, Jordi Gual i Àngel Pes. La situació de l'economia col·laborativa, el filantrocapitalisme i l'auge de l'emprenedoria social sostenible són alguns dels continguts que es tractaran en unes jornades obertes al públic en general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia