cultura

L'editorial 3i4 recorre al micromecenatge per homenatjar Joan Fuster

Prepara l'edició d'un nou viatge literari i fotogràfic pel País Valencià, 50 anys després del realitzat per Joan Fuster

Enguany es compleixen 20 anys de la mort de Joan Fuster, 90 del seu naixement i 50 de la publicació de dues de les seues obres cabdals, Nosaltres, els valencians i El País Valenciano. És, per tant, un any d'homenatge a Joan Fuster, i l'editorial 3i4 vol fer-hi costat amb un projecte editorial que representa un nou viatge, literari i fotogràfic, pel País Valencià.

Es tracta de Viatge pel meu país, que recrea el recorregut que Joan Fuster va realitzar a la primeria dels seixanta, de la mà de l'escriptor, Joan Garí, i del fotògraf, Joan Antoni Vicent, amb un pròleg escrit per Manuel Vicent.

“Fet i fet, una experiència geogràfica, intel·lectual i visual sintetitzada en 400 pàgines i 130 fotografies”, ha descrit l'editorial en un comunicat.

Per fer-ho possible –“volíem que fóra un projecte compartit per tothom”, ha especificat 3i4– l'editorial ha optat per la via del micromecenatge, amb el corresponent llistat d'agraïments al llibre i unes aportacions per tots aquells que hi participen econòmicament en el projecte.

Les condicions del micromecenatge es poden consultar en l'espai de Verkami de l'editorial ‹http://www.verkami.com/projects/1213-viatge-pel-meu-pais

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.