cultura

Llibres i brunyols

La llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí celebrarà dimarts que ve el 25è aniversari amb un berenar literari que reunirà, entre les 5 i les 8 de la tarda, més d'una trentena d'escriptors, a més d'editors, llibreters, músics i una representació de la classe política catalana en què destaca la presència confirmada de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol. Al voltant d'una taula festiva on no hi faltaran els brunyols i el cava, ni el pastís de xocolata de rigor ni la tan empordanesa botifarra dolça, cada un dels autors, i els lector que espontàniament vulguin afegir-s'hi, serà invitat a oferir un brindis per celebrar l'aniversari, i amb les dedicatòries que en resultin, El Cucut editarà una col·lecció commemorativa de punts de llibre.

Aquesta és la segona trobada literària que organitza la llibreria torroellenca, després de l'èxit del berenar convocat l'any passat, també pels volts de Sant Jordi, com una alternativa a les tradicionals signatures de llibres i en la qual van participar disset autors. En aquesta edició, de moment han confirmat l'assistència, entre altres escriptors, Montserrat Abelló, Maria Barbal, Daniel Bezsonoff, Blanca Busquets, Xavier Cortadellas, Miquel Desclot, Josep M. Espinàs, Martí Gironell, Laia Karrouch, Gemma Lienas, Miquel Martín, Vicenç Pagès Jordà, Judit Pujadó, Adrià Pujol, M. Carme Roca, M. Mercè Roca, Joan Surroca i Carles Zanón, a més d'Oriol Izquierdo, director de la Institució de les Lletres Catalanes; Fèlix Riera, director de l'Institut Català d'Indústries Culturals, i Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.