cultura

Gala musical benèfica

Gemma Coma-Alabert, la Cobla Sant Jordi i els Cors de Girona oferiran divendres un concert solidari a l'Auditori

L'objectiu és recaptar fons per a projectes socials relacionats amb l'acolliment

Una vetllada musical amb la mezzosoprano Gemma Coma-Alabert, acompanyada per la Cobla Sant Jordi i els Cors de Girona, sota la direcció de Marcel Sabaté, és prou suggeridora per marcar-la al calendari. I si, a més, s'hi afegeix que la causa té un component benèfic, més d'un de ben segur que també la remarcarà.

Es tracta de Girona de Gala, un concert benèfic en què la mezzosoprano gironina oferirà un programa selecte i variat en què interpretarà obres d'autors catalans com Montsalvatge o Toldrà, estrenes innovadores de cançons internacionals adaptades per a cobla i un anunciat final “apoteòsic” amb temes catalans acompanyada dels Cors de Girona (Cor Maragall, Capella Polifònica de Girona, Cor Sabanova i Cor Geriona). Organitzat per AD Iniciatives Socials amb l'objectiu de recaptar fons pels projectes socials d'ajuda als infants i adolescents més desvalguts de casa nostra i donar a conèixer els seus problemes, el concert tindrà lloc aquest divendres 20 d'abril (21.00 h, de 10 a 20 euros l'entrada) a l'Auditori de Girona.

Dos projectes

Els beneficis de la gala aniran a dos projectes, concretament a la creació d'un espai anomenat Sentits, amb l'objectiu de satisfer les necessitats d'infants de 0 a 14 anys amb dificultats en el seu desenvolupament, especialment d'aquells que vénen d'un procés d'adopció, o acolliment familiar o residencial, i a l'ampliació del programa Tr3s Accions, creant una Escoleta d'Hostaleria adreçada a joves de 16 a 21 anys per poder treballar les habilitats laborals i socials necessàries per accedir al món laboral.

AD Iniciatives Socials és una entitat sense afany de lucre que, des de l'any 1994, el Servei d'Acolliments Familiar gestiona buscant i formant famílies acollidores per a infants i adolescents que no poden continuar vivint amb la seva família i que necessiten un entorn segur que els permeti avançar per poder créixer.

LA DATA

20.4.2011
és la data que tindrà lloc aquest concert solidari, que començarà a les nou del vespre a l'Auditori gironí.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.