cultura

música

Perpinyà torna amb el Festival de Música Sacra

120 músics ompliran la ciutat de música amb aquesta nova edició

El Festival de Música Sacra de Perpinyà celebrarà del 5 al 19 d'abril la seva 28a edició, que tindrà la participació de 120 músics que convertiran la ciutat en una immensa sala de concerts durant almenys dues setmanes.

El festival, que es durà a terme a 14 llocs diferents de la ciutat —entre els quals hi haurà l'església de Sant Joan el Vell, l'església dels Dominicans i el pati del Museu de les Belles Arts Jacint Rigau—, oferirà un total de 15 concerts, 8 dels quals estaran oberts a tot el públic. A més dels concerts, però, també s'oferiran 4 conferències, que inclouran diversos tallers, passejades per la ciutat, classes magistrals i trobades amb els artistes. Aquesta nova edició tindrà com a objectiu principal exaltar la relació que hi pot haver entre “creació” i “joventut”, que girarà entorn de directors i músics amb molt de talent com ara Pau Marcos, Elam Rotem, Bernat Vivancos, Benjamin Alard, Sònia Wieder Atherton, Marianne Muller i Françoise Atlan. La gran novetat que presentarà aquesta edició serà la participació del conservatori de Girona en l'esdeveniment; alumnes de violí de gamba, cant i flauta de bec de Girona visitaran Perpinyà per tocar juntament amb els alumnes del conservatori de Perpinyà –que, a part dels instruments esmentats, també tocaran l'arpa i el violí–. The western wind, que és com s'anomena el concert que oferiran, serà a les 12 h del diumenge 13 d'abril a l'església dels Dominicans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia