Barça

“Gràcies a tothom per tot el suport rebut”

Tito Vilanova Tècnic del Barça

“Bona nit a tots i bon any nou. Volia donar les gràcies a amics i coneguts per totes les mostres de suport que he rebut. Els missatges sempre t'ajuden. Gràcies a la gent de Vall d'Hebron perquè tothom m'ha tractat de manera excel·lent. Gràcies al club, al president, a la junta i a la direcció esportiva. He sentit que he tingut el suport de tothom i sé que el club em protegeix. Gràcies als jugadors i a l'staff. Crec que aquest grup ja ha tingut massa ensurts, però superar això ens ajudarà. Agrair també a la premsa la manera com heu tractat la meva malaltia i la privacitat mostrada. Sé que sóc un càrrec públic però la malaltia és privada.” Amb aquest missatge va començar Tito Vilanova la roda de premsa d'ahir al Camp Nou, després de la golejada contra l'Espanyol. El tècnic de Bellcaire d'Empordà, a diferència del dia de la prèvia, va comparèixer davant els mitjans de comunicació i va voler agrair a tothom el suport rebut.

Sobre el partit, Tito va elogiar la bona sortida en escena del seu equip des del minut 1: “Hem començat molt bé. Veníem de vacances i no era fàcil, però hem estat atents des del principi. El joc de l'equip i la victòria han estat un bon regal de Reis per a la gent que ha vingut al camp”. També va elogiar el partit de Pedro: “És un home que té molt de gol. I si té minuts n'acaba fent. Que hagi marcat és bo per a ell i per a l'equip”.

“No hem de pensar en això [superar els 100 punts del Madrid de l'any passat i els 121 gols que va fer el conjunt blanc]. Hem de mirar a curt termini. Si pensem que això ja està fet, malament. A mi només m'importa guanyar la lliga”, va rematar.

AGRAÏMENTS

Tito Vilanova va agrair a tothom l'estima rebuda arran de la seva malaltia

ELOGIS ALS JUGADORS

“El joc de l'equip ha estat un bon regal de Reis per a la gent que ha vingut al camp”

IDEES CLARES

“A mi només m'importa guanyar la lliga, però això encara no està fet”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.