Barça

Sant tornem-hi

El segon projecte de Tito Vilanova a la banqueta del Barça arrenca avui rodejat d'un entorn molt més tèrbol que fa un any

Els jugadors que no van participar en la copa Confederacions passen avui proves mèdiques

A les deu d'aquest matí es posarà en marxa el segon projecte de Tito Vilanova a la banqueta del FC Barcelona. El primer va començar fa 364 dies, el 16 de juliol del 2012, enmig d'un ambient molt més calmat que el de enguany. Guardiola començava aleshores a gaudir del seu any sabàtic, lluny dels focus i dels micròfons, i no hi havia cap assumpte comparable amb el de la marxa de Thiago Alcántara que omplís pàgines de diari, tertúlies i espais de ràdio i televisió. Tito va estrenar-se en una bassa d'oli, com no podrà fer aquesta vegada. Demà, a partir de dos quarts d'una, podrà dir la seva de tot plegat en la roda de premsa que farà, acompanyat del director esportiu Andoni Zubizarreta, a la ciutat esportiva.

Allà mateix, a Sant Joan Despí, avui li toca prendre contacte amb els seus ajudants: els que repeteixen, com Jordi Roura i Aureli Altimira, i els nouvinguts, Rubi, Jordi Melero i Jaume Torras. Als jugadors, per la seva banda, els toca passar les proves mèdiques que permeten comprovar que han tornat en perfecte estat de les seves vacances. Estan citats tots els que no van participar en la copa Confederacions. Exactament quinze: Puyol, Alexis, Messi, Dos Santos, Pinto, Mascherano, Bartra, Montoya, Adriano, Song, Tello, Oier, Sergi Roberto, Afellay, Isaac Cuenca. La resta, s'incorporarà d'aquí a dues setmanes, el dilluns, dia 29 de juliol.

A partir de demà, dimarts, durant quatre dies hi haurà doble sessió d'entrenament a la ciutat esportiva. A les nou del matí i a les set de la tarda, per tal d'evitar les hores de màxima intensitat solar. Dissabte al matí l'equip volarà cap a Polònia on, aquell mateix vespre, a dos quarts de nou, jugarà el primer amistós de la pretemporada contra el Lechia Gdansk. L'endemà, diumenge, els jugadors podran gaudir del seu primer dia de festa.

NOUVINGUTS

Rubi, Jordi Melero i Jaume Torras s'estrenen avui en el cos tècnic blaugrana

PER EVITAR EL SOL

Entre demà i dissabte hi haurà doble sessió d'entrenament, a les 9 i a les 19 h

A LES 12'30

Tito farà la primera roda de premsa demà, acompanyat de Zubizarreta

Detalls de la pretemporada

Jugadors que tornen avui

Carles Puyol, Alexis Sánchez, Leo Messi, Jonathan Dos Santos, José Manuel Pinto, Javier Mascherano, Marc Bartra, Martín Montoya, Adriano Correia, Alex Song, Cristian Tello, Oier Olazábal, Sergi Roberto, Ibrahim Afellay i Isaac Cuenca.


Jugadors que tornen
el 29 de juliol

Víctor Valdés, Dani Alves, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Pedro Rodríguez, Jordi Alba i Neymar.



Els amistosos

Dissabte, 20 de juliol

Lechia Gdansk- Barça

Dimecres, 24 de juliol

Bayern de Munic-Barça

Dissabte, 27 de juliol

Valerenga-Barça

Divendres, 2 d'agost

Barça-Santos

Dimecres, 7 d'agost

Selecció Tailàndia-Barça

Dissabte, 10 d'agost

Malaysia XI-Barça

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.