Barça

Continuarà la convivència

Cos tècnic blaugrana. El club afronta amb el màxim respecte la situació de Jordi Roura i Aureli Altimira, i aparca la definitiva estructura tècnica

Ni la direcció esportiva del club que dirigeix Andoni Zubizarreta ni l'entrenador del Barça, Gerardo Martino, han pres encara cap decisió respecte al futur d'alguns membres d'un cos tècnic que ha crescut molt en les últimes setmanes per culpa de les circumstàncies que van provocar el relleu a la banqueta del tècnic argentí per Tito Vilanova.

Martino va arribar al Camp Nou amb dos ajudants de la seva màxima confiança: el que ha d'exercir de segon entrenador, Jorge Pautasso, i el preparador físic, Elvio Paolorroso, que ja dirigeix els escalfaments de l'equip abans de cada partit. Tots dos es van trobar en el cos tècnic els que eren els homes de confiança de Vilanova, i que tenen contracte amb el club: Jordi Roura i Aureli Altimira. A més, el club, per desig de l'entrenador empordanès, havia incorporat aquest estiu al cos tècnic Rubi, després que estigués a punt de conduir el Girona a primera divisió el curs passat. Rubi, que sembla que continuarà sense inconvenients tota la temporada formant part de l'àrea tècnica, va arribar per fer molta feina d'estratègia i de preparació de partits, i ho va fer amb la total i màxima confiança de la junta directiva, que el veu com un tècnic amb un recorregut d'èxit a les banquetes.

Tots ells, els homes de confiança de Martino i també els de Tito, continuen convivint i ho continuaran fent, com a mínim durant un temps. Ningú ha parlat encara sobre el seu futur ni amb Roura ni amb Altimira, dos homes que el club té en alta consideració després d'haver agafat l'equip a meitat de la passada temporada quan Vilanova va recaure per primera vegada de la seva malaltia. Dos homes considerats gairebé com a herois per haver fet front a aquell tràngol. És per això que el club els tracta i els tractarà amb el màxim de respecte, com també ho fa i ho farà Martino, que està comptant molt amb ells. A més, li van molt bé per anar entenent què és el Barça i connectar amb els jugadors. És difícil, però, que tots quatre acabin la temporada junts, perquè els càrrecs estan doblats i el més probable és que quan passin uns mesos Roura i Altimira siguin reubicats dins del grup, això sí, amb el màxim tacte i respecte per part del club. De moment, tots treballen amb harmonia i Martino accepta els consells de Roura, així com els de destacats entesos en la preparació física que ara porta Paolorroso. És el cas d'Altimira i de tot un professor com és Paco Seirul·lo.

Tito reapareix a Cap Roig

Tito Vilanova va aparèixer ahir en públic per primer cop després d'abandonar la banqueta blaugrana en recaure de la seva malaltia coincidint amb el concert que va oferir Pablo Alborán al Festival de Cap Roig la nit de dijous. Acompanyat per la seva dona, el tècnic va rebre nombroses mostres d'afecte. Abans del concert, va gaudir d'un sopar al restaurant que El Celler de Can Roca ha instal·lat al recinte del festival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.