Futbol català

Tres setmanes sense Luso i dues sense Saizar

Girona. El lateral té una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta i el davanter basc, al soli. En canvi, Agné recupera Garmendia

Una plantilla curta i diversos contratemps condicionen Raül Agné, que s'ha habituat a completar les convocatòries amb joves del filial. Els últims maldecaps són les lesions de Luso Delgado i Gaizka Saizar, que van ser baixa contra el Valladolid i es perdran alguns partits més.

Luso, que des de l'arrencada de temporada ha arrossegat problemes als isquiotibials, haurà d'estar sense jugar entre tres i quatre setmanes. La ressonància magnètica a què es va sotmetre l'aragonès va revelar que té una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta, segons va informar el club.

També van fer una ressonància a Gaizka Saizar, que té una ruptura al soli de la cama dreta. El davanter basc estarà uns quinze dies de baixa. Saizar, amb molt protagonisme en la pretemporada i els primers partits, es va lesionar en l'entrenament de divendres passat.

El Girona té assumit que no pot comptar amb el lateral ni el davanter per al duel de dissabte al camp del Numància. Per contra, recupera Garmendia, que té l'alta mèdica i s'entrena amb normalitat, i Jose, que va descansar per
sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.