Futbol català

Mitja defensa assenyalada

Girona. Uribe deixa fora de la convocatòria Jose i Yago, titulars a Osca, i es queda sense el porter Santamaría, lesionat. Tornen a la llista Moha, Gaizka Saizar, Dani Nieto i Tébar

Jose Martínez va sortir amb cara de pocs amics de Montilivi. El lateral dret de Taialà, un dels homes més veterans del vestidor, va ser titular a Osca per l'absència de l'altre lateral dret, Luso, que encara en té per dies. No podia pas imaginar Jose que no entraria ni en la llista de convocats. No hi és ni el lateral ni Yago Fernández, titular també a Osca i retratat per Tariq en l'acció del 2-1. “Hi haurà canvis. No perquè no estigui content, però al darrere farem canvis”, va dir Josu Uribe, que fa temps que busca consolidar una línia defensiva. De moment, no l'ha acabada de trobar. “Així com sí que he trobat un equip per la part de davant, he d'intentar trobar-ne un per a la de darrere. Ho he fet saber als jugadors i s'ha de continuar creixent.” Sense Jose ni Luso, tot fa pensar que Migue serà qui ocuparà el lateral dret i Tortolero i Tébar, l'eix. A l'esquerra, és segura la presència de David Garcia, que no juga des que es va lesionar a Alcoi, fa més de tres mesos.

Cinc altes

L'autocar del Girona surt aquest matí de Montilivi amb cinc jugadors que no van viatjar a Osca. Torna Marcos Tébar, un cop acomplerta la sanció, i també el porter Quintanas –pel lesionat Santamaría–, Dani Nieto, Moha i Gaizka Saizar. Tant el marroquí –no formava part d'una llista des que va fer una errada que va costar el gol contra l'Almeria– com el basc deixen enrere moltes setmanes a l'ostracisme. “Em va costar deixar fora Saizar per l'entrega. Gent com ell i Moha han treballat bé i són dins”, va comentar. Qui es torna a quedar a Girona és Benja, que va tenir uns minuts a El Alcoraz.

Porters
Dani Mallo i Quintanas
Defenses
Migue, Tortolero, Tébar, David Garcia i Rigo
Migcampistes
Acciari, Dorca, Ballini, Juanlu, Jandro, Moha, Dani Nieto i Óscar Díaz
Davanters
Corominas, Acuña, Goiria i Gaizka Saizar
Lesionats
Garmendia, Luso i Santamaría
Descartats
Jose, Yago Fernández, Benja, Juncà i Omgba

El contratemps de Santamaría

Roberto Santamaría, porter suplent des que Josu Uribe va arribar a Montilivi, no serà a la banqueta del Cartagonova. El navarrès cedeix el seu lloc al jove Albert Quintanas per culpa d'una lesió a l'espatlla. “És un problema que ja va tenir a la pretemporada; un problema afegit”, va dir Uribe, que no va descartar la possibilitat que, si hagués estat a punt, Santamaría fos titular. “Estic content amb en Dani però també m'agradaria utilitzar en Roberto. No sé si era la setmana. En tot cas, és un contratemps.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.